Enkele praktische details omtrent onze fotopaal

1. Het Statief

Sinds kort bieden wij 2 verschillende mogelijkheden om onze fotopaal photobooths te “monteren”. U kan namelijk kiezen uit een 3-pekkel statief of u kan kiezen voor een pilaar statief. Als voorbeeld kan u in de onderstaande afbeeldingen zien hoe deze verschillende statieven eruit zien.

Daarnaast is onze fotopaal erg eenvoudig te monteren en dit in nog geen enkele minuten. Eerst haalt u de fotopaal uit de meegeleverde doos waarna deze op ofwel de 3-pekkel statief ofwel op de pilaar statief geplaatst kan worden. Daarna hoeft u enkel en alleen nog de photobooth van stroom te voorzien door deze in de stekker te plaatsen. Daarna zal de photobooth automatisch opstarten en na enkele minuten wachten is deze volledig klaar voor gebruik. Bij de photobooth komt uiteraard nog een korte handleiding waarin deze stappen in detail uitgelegd worden.

Na het evenement plaats u de photobooth terug zoals deze geleverd was in de doos. Nadat de photobooth door ons terug opgehaald is zal u alle foto’s nog digitaal ontvangen via mail.

2. De Prints

Onze fotopaal photobooths zijn uitgerust met een professionele DNP printer die geïntegreerd is in de fotopaal. Deze printer heeft een capaciteit om in totaal 450 strookjes af te drukken. Ieder strookje wordt automatisch 3x afgedrukt, zoals gezien kan worden op de onderstaande foto met enkele template voorbeelden. Het aantal prints is meer dan voldoende voor de meeste evenementen.

Mochten de prints toch op zijn dan blijft de photobooth gewoon werken, enkel zullen er dan geen prints meer uit de photobooth komen. Daarnaast ontvangt u achteraf (zoals reeds hierboven vermeld) alle foto’s nog digitaal via mail enkele dagen nadien.