Photobooth huren na Corona

Het Corona virus heeft spijtig genoeg wereldwijd al heel wat slachtoffers gemaakt. Niet enkel en alleen op vlak van gezondheid maar ook op economisch vlak is de schade erg groot. De evenementen branche heeft het momenteel hard te verduren en daarom lichten wij in dit artikel graag toe hoe wij met het Corona virus omgaan en lichten wij ook graag wat veelgestelde vragen toe. Conclusie is alvast dat u bij ons kan u nog steeds terecht kan voor het huren van een kwalitatieve photobooth.

Hoe gaan wij om met het Corona virus

Eerst en vooral melden wij graag dat het Corona virus geen directe impact heeft op onze leveringen. Alle levering van een photobooth die in de nabije toekomst gepland zijn voor evenementen die nog steeds kunnen en mogen doorgaan volgens de wetgeving die op dat moment van toepassing is zijn levering die wij ook nog altijd kunnen uitvoeren.

Een fotobooth huren in Corona tijden ?

Welke maatregelen nemen wij?

Eerst en vooral kuisen wij iedere photobooth en attributen zoals onze paaltjes voor en na iedere levering met desinfecterende middelen om ervoor te zorgen dat geen enkele bacterie meer aanwezig is in of op het toestel. Daarnaast kunnen wij nog altijd props leveren maar raden wij dit ten strengste af. Aangezien dit attributen zijn die vaak door heel wat personen op 1 avond vastgenomen worden.

Kan ik mijn photobooth boeking verplaatsen?

Uiteraard, alle boekingen in de nabije toekomst kunnen zonder extra kosten verplaatst worden naar een latere datum. Hier gelden wel 2 voorwaarden. De eerste voorwaarde is dat wij op deze nieuwe datum nog beschikbaar zijn en de tweede voorwaarde is dat de datum die u wilt verplaatsen een datum is in de nabije toekomst.

Mocht u nog vragen hebben die in dit artikel niet werden beantwoord hoe wij bij Selfieboothhuren.be omgaan met het Corona virus aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of neem gerust eens een verder kijkje op onze website. Wij willen iedereen in deze harde tijden veel sterkte wensen en wij zijn ervan overtuigd dat wij nog heel wat evenementen zullen kunnen entertainen met onze toffe photobooths.

Photobooth huren bij Selfieboothhuren.be

Bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooths huren van België & Nederland. Dit voor een scherpe prijs. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Voor meer informatie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold