Een fotobooth huren bij de #1 in België & Nederland

Wenst u een fotobooth te huren? Dan bent u bij Selfieboothhuren.be aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de nummer 1 in België & Nederland voor het huren van een fotobooth aan een scherpe prijs met top kwaliteit. Onze sterke prijs-kwaliteit verhouding is dan ook hoe we ons onderscheiden. Hieronder kan u een overzicht vinden van onze belangrijkste pluspunten.

Fotobooth van de beste kwaliteit

Het eerste punt dat voor ons altijd erg belangrijk is is de kwaliteit van onze fotobooths. Indien u bij ons namelijk een fotobooth wenst te huren ontvangt u altijd een fotobooth van uitstekend kwaliteit. Al onze fotobooths bestaan namelijk uit allemaal professionele materialen om uw fotobooth ervaring nog beter te maken. Daarnaast komt deze altijd gratis met enkele extra’s zoals een mooie rode loper en bijhorende paaltjes? Hieronder kan u een overzicht vinden van de opbouw van onze professionele toestellen.

De goedkoopste

Naast de top kwaliteit van onze fotobooths die u bij ons kan huren zijn onze prijzen ook erg scherp. Momenteel zijn wij zelfs de goedkoopste voor het huren van een fotobooth in België & Nederland. Wij bieden 3 verschillende pakketten aan zodat het pakket volledig is aangepast aan uw wensen. Hieronder kan u een overzicht vinden van onze 3 verschillende pakketten.

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw fotobooth

Een 3de reden waarom heel wat klanten voor Selfieboothhuren.be kiezen voor het huren van een fotobooth is onze flexibele levering. Wij leveren namelijk in heel België & Nederland en zijn flexibel wat betreft het tijdstip van de levering en ophaling van uw fotobooth. Daarnaast kan u ook tot 12 uren van onze fotobooth genieten zonder meerkost in tegenstelling tot bij heel wat andere leveranciers.

Photobooths met gratis levering

Uitstekende service bij het huren van een fotobooth

Een laatste eigenschappen van Selfieboothhuren.be is de uitstekende service die wij leveren voor het huren van een fotobooth. Wij zijn 7 op 7 beschikbaar en staan altijd paraat voor al uw vragen te beantwoorden zodat wij uw evenement onvergetelijk kunnen maken. U hoeft zich over niets zorgen te maken wij regelen alles.

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be bent u aan het juiste adres voor het huren van een fotobooth met uitmuntende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Aarzel zeker en vast niet om ons te contacteren met al uw vragen. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.