Een fotohokje huren bij Selfieboothhuren.be

Wilt u een fotohokje huren en dit tegen een scherpe prijs met top kwaliteit? Dan bent u bij Selfieboothhuren.be aan het juist adres. Wij zijn namelijk de nummer 1 voor het huren van een fotohokje. Bij ons staat een goede prijs kwaliteit centraal en kan u genieten van gratis heel wat extra’s en een top service. Hieronder kan u een overzicht vinden waarom heel wat klanten voor ons kiezen een een fotohokje te huren.

De beste kwaliteit voor uw fotohokje

Het eerste punt dat voor ons erg belangrijk is en waarin we ons onderscheiden is de top kwaliteit van onze fotohokjes. Indien u bij ons een fotohokje wenst te huren kan u ervan overtuigd zijn dat u een fotohokje zal ontvangen van de beste kwaliteit. Onze fotohokjes zijn namelijk allemaal opgebouwd uit professionele materialen. Naast de professionele materialen ontvangt u bij ons ook altijd een rode loper met paaltjes om uw fotohokje ervaring nog beter te maken. In het onderstaande overzicht kan u de volledige opbouw vinden van onze fotohokjes.

Photobooth Huren
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste

Naast onze kwaliteit kiezen ook heel wat klanten voor ons voor onze scherpe prijzen. Wenst u bij ons een fotohokje te huren? Wel dan zijn wij momenteel namelijk de goedkoopste op de markt. Indien u bij ons een fotohhokje huurt kan u ook tot 12 uur uw fotohokje gebruiken. Afhankelijk van uw evenement en uw wensen hebben we daarnaast ook nog verschillende pakketten, deze kan u hieronder terugvinden. 

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw fothokje

Naast onze sterke prijs kwaliteit verhouding hebben wij ook een flexibele levering van uw fotohokje. Wij schikken ons naar uw feest en levering in heel België & Nederland uw fotohokje op de dansvloer van uw evenement. 

Photobooths met gratis levering

Super service bij het huren van een fotohokje

Als laatste punt vermelden wij graag dat Selfieboothhuren.be een uitmuntende service heeft. Al onze klanten die bij ons een fotohokje hebben gehuurd zijn uitermate tevreden van onze service. Wij zijn 7 op 7 beschikbaar en geen enkele vraag is ons teveel. Wij staan altijd paraat voor onze klanten. Bij ons is klant koning. 

Conclusie, bij ons bent u aan het juist adres voor het huren van een fotohokje van uitmuntende kwaliteit tegen een erg lage prijs. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.