Een fotopaal huren bij Selfieboothhuren.be

Wenst u een fotopaal te huren tegen een scherpe prijs? Dan bent u aan het juiste adres. Wij van Selfieboothhuren.be zijn namelijk de goedkoopste verhuurder van een fotopaal in België & Nederland. Wij onderscheiden ons door onze sterke prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast hebben wij een uitstekende service en zijn wij erg flexibel. Contacteer ons dus zeker voor uw fotopaal te huren. Hieronder kan u nog een overzicht vinden van onze fotopalen.

Fotopaal van de beste kwaliteit

Indien u bij ons een fotopaal wenst te huren dan ontvangt u altijd een fotopaal van de hoogste kwaliteit. Onze fotopalen zijn uitgerust van de beste materialen om uw fotopaal ervaring onvergetelijk te maken. Onze fotopaal is namelijk opgebouwd uit een professionele DSLR camera, een geïntegreerde fotoprinter, een reusachtig touchscreen enz.. Daarnaast leveren wij ook altijd gratis een bijpassende rode loper en paaltjes. In het onderstaande overzicht kan u de volledige opbouw vinden van onze fotopaal.

Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes
Photobooth Huren

De goedkoopste fotopaal huren

Wij leveren niet alleen top kwaliteit maar wij zijn ook de goedkoopste om een fotopaal van te huren. Onze fotopaal is beschikbaar in 3 verschillende pakketten afhankelijk van uw wensen. Hieronder kan u een overzicht vinden van deze 3 pakketten.

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw fotopaal

Naast onze sterke prijs-kwaliteit verhouding zijn wij ook erg flexibel in de levering indien u bij ons een fotopaal wenst te huren. Wij leveren de fotopaal tot op uw dansvloer en zijn flexibel wat betreft het tijdstip van de levering en ophaling. Ook moet u bij ons niet bijbetalen per uur dat u de fotopaal gebruikt. Bij ons kan u standaard tot wel 12u van de fotopaal genieten.

Mooie design photobooths huren in België & Nederland

Super service bij het huren van een fotopaal

Als laatste is Selfieboothhuren.be ook erg gekend voor zijn uitmuntende service. Wij zijn 7 op 7 beschikbaar en staan altijd paraat om al uw vragen m.b.t. een fotopaal te huren te beantwoorden. Niets is ons te veel en wij horen erg graag iets van jullie.

M.a.w. bij Selfieboothhuren.be bent u aan het juiste adres om een fotopaal te huren tegen een scherpe prijs met top kwaliteit. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.