Een Magic Mirror photobooth huren bij Selfieboothhuren.be

Het huren van een magic mirror photobooth en het vinden van de beste leverancier is soms niet gemakkelijk. Aangezien voor ons kwaliteit erg belangrijk is en wij altijd onze klanten tevreden willen maken proberen wij altijd het verschil te maken. Hieronder leggen wij kort even uit wat onze belangrijkste voordelen zijn en waarom jullie voor Selfieboothhuren.be zouden moeten kiezen.

Magic Mirror photobooth van de beste kwaliteit

Het eerste en uiteraard essentiële is de kwaliteit van onze magische magic mirror photobooths. Deze zijn namelijk allemaal van erg hoge kwaliteit en zijn opgebouwd uit de beste materialen. Zo bestaat deze bijvoorbeeld uit een een professionele DSLR camera om altijd prachtige foto’s te nemen. Daarnaast zijn deze ook uitgerust van een geïntegreerde fotoprinter met een gleufje aan de zijkant van het toestel. Verder is onze magic mirror photobooth ook voorzien van een erg groot touchscreen met daarvoor een spiegel in verwerkt, Led verlichting, studio verlichting en een rode loper & paaltjes. Hieronder kan u een voorbeeld zijn van wat u krijgt indien u kiest om bij onze een magic mirror photobooth te huren.  

Photobooth Huren
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste

Daarnaast vinden wij niet alleen kwaliteit belangrijk maar streven wij er ook naar om het huren van een magic mirror photobooth betaalbaar te maken voor iedereen en voor alle evenement. Wij bieden daarom momenteel de goedkoopste prijs aan voor het huren en zijn ook erg transparant in onze prijs. Onze prijzen zijn ook alles inclusief en er kan enkel een kleine kost bijkomen indien de locatie ver van ons ligt.

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw Magic Mirror photobooth

Als 3de punt kaarten wij graag aan dat wij bij Selfieboothhuren.be ook erg flexibel zijn in de levering en de ophaling van de magic mirror photobooth die u bij ons huurt. Vele leveranciers stellen het toestel slechts beschikbaar voor enkele uren bij ons is dat niet het geval. Bij het huren van een magic mirror photobooth bij ons krijgt u de keuze of u deze begeleid on onbegeleid wenst. Bij het onbegeleide pakket heeft u de magic mirror photobooth tot maar liefst 12u beschikbaar.

Photobooths met gratis levering

Super service bij het huren van een Magic Mirror photobooth

Als laatste vermelden wij graag dat onze service bij het huren van een magic mirror photobooth  ook uitmuntend is. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en zijn altijd beschikbaar en geen enkele vraag is ons teveel. U kan, ons altijd bereiken via verschillende contactmogelijkheden.

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste magic mirror photobooth huren van België & Nederland. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze magic mirror photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.