Een magische fotospiegel huren bij Selfieboothhuren.be

Het huren van een magische fotospiegel en het vinden van de beste leverancier is soms niet gemakkelijk. Aangezien voor ons kwaliteit erg belangrijk is en wij altijd onze klanten tevreden willen maken proberen wij altijd het verschil te maken. Hieronder leggen wij kort even uit wat onze belangrijkste voordelen zijn en waarom jullie voor Selfieboothhuren.be zouden moeten kiezen.

Magische fotospiegel van de beste kwaliteit

Het eerste en uiteraard essentiële is de kwaliteit van onze magische fotospiegels. Deze zijn namelijk allemaal van erg hoge kwaliteit en zijn opgebouwd uit de beste materialen. Zo bestaat deze bijvoorbeeld uit een een professionele DSLR camera om altijd prachtige foto’s te nemen. Daarnaast is onze magische fotospiegel ook uitgerust van een geïntegreerde fotoprinter met een gleufje aan de zijkant van het toestel. Verder is onze magische fotospiegel ook voorzien van een erg groot touchscreen met daarvoor een spiegel in verwerkt, Led verlichting, studio verlichting en een rode loper & paaltjes. Hieronder kan u een voorbeeld zijn van wat u krijgt indien u kiest om bij onze een magische fotospiegel te huren.  

De goedkoopste

Daarnaast vinden wij niet alleen kwaliteit belangrijk maar streven wij er ook naar om het huren van een magische fotospiegel betaalbaar te maken voor iedereen en voor alle evenement. Wij bieden daarom momenteel de goedkoopste prijs aan voor het huren en zijn ook erg transparant in onze prijs. Onze prijzen zijn ook alles inclusief en er kan enkel een kleine kost bijkomen indien de locatie ver van ons ligt.

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw magische fotospiegel

Als 3de punt kaarten wij graag aan dat wij bij Selfieboothhuren.be ook erg flexibel zijn in de levering en de ophaling van de magische fotospiegel die u bij ons huurt. Vele leveranciers stellen het toestel slechts beschikbaar voor enkele uren bij ons is dat niet het geval. Bij het huren van een magische fotospiegel bij ons krijgt u de keuze of u de magische fotospiegel begeleid on onbegeleid wenst. Bij het onbegeleide pakket heeft u de magische fotospiegel tot maar liefst 12u beschikbaar.

Photobooths met gratis levering

Super service bij het huren van een magische fotospiegel

Als laatste vermelden wij graag dat onze service bij het huren van een magische fotospiegel  ook uitmuntend is. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en zijn altijd beschikbaar en geen enkele vraag is ons teveel. U kan, ons altijd bereiken via verschillende contactmogelijkheden.

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste magische fotospiegel huren van België & Nederland. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze magische fotospiegels zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.