2020 Wedding Trends

Trouwen, het is een eeuwenoude traditie en toch zien we ook daar elk jaar nieuwe trends opduiken. Kies je voor een traditioneel trouwfeest in een grote feestzaal of geef je liever een tuinfeest bij je thuis? Trouw je traditioneel in het wit of maak je er een hip themafeest van? Tegenwoordig kan het allemaal! Staat jouw bruiloft binnenkort gepland of ken je iemand die gaat trouwen? Ontdek hier de trouwtrends van 2020 en maak er een onvergetelijke dag van!

1. Duurzaam trouwen

Duurzaamheid is meer dan een trend, het is een actueel onderdeel van ons dagelijks leven en ook bij bruiloften krijgt het steeds meer aandacht. Steeds meer koppels willen hun steentje bijdragen en dit kan gemakkelijk door enkele kleinigheden op de trouw aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitale uitnodigingen of uitnodigingen gedrukt op gerecycleerd en biologisch afbreekbaar papier. Wil je graag een ecologisch en mooi gebaar toevoegen aan je bruiloft, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de bloemen te doneren aan ziekenhuizen of andere locaties.  

2. Bruidsmeisjes in broeken

De modetrends veranderen voortdurend en voor de trouwmode is dit niet anders. Sinds enkele jaren kijkt niemand meer raar op wanneer de bruid niet in het wit of zelfs niet in een bruidsjurk arriveert. Een hippe broek of jumpsuit kan even stijlvol en gepast zijn, zolang de bruid en bruidegom zich er goed bij voelen. In 2020 vinden we dit fenomeen ook sterk terug bij de bruidsmeisjes. Bruidsmeisjes in broekpakken, jumpsuits of broeken, in 2020 is het helemaal hot.

3. Video, een must in 2O2O

Het was je waarschijnlijk al opgevallen maar tegenwoordig is video net zo belangrijk als fotografie, ook op je trouwdag. De videomakers werken naadloos samen met je fotograaf (en planner), zodat alle beeldmaterialen één mooi geheel worden. Naast de prachtige trouwfoto’s kan je de trouw achteraf ook herbeleven door de interactieve aftermovie, fantastisch toch? Aan de hand van een “drone” kunnen prachtige luchtbeelden gemaakt worden vanop onvoorstelbare hoogtes. De video kan worden afgestemd op de look-and-feel van de foto’s van de fotograaf en ook een gepast muziekje kan worden toegevoegd aan de video.

Ook de photobooths van Selfieboothhuren.be bieden de mogelijkheid om videoboodschappen op te nemen die achteraf kunnen gemonteerd worden tot een toffe video waarin alle videoboodschappen verwerkt zijn.

4. High-End photobooths

Vorig jaar zagen we vooral Instagram-geïnspireerde fotocabines waarin koppels met hun vrienden en familie konden genieten van allerlei filters en effecten.

In 2020 is de trend omgeslaan naar stijlvolle photobooths die niet alleen de volledige avond vastleggen op beeld om zo een prachtige herinnering mee naar huis te kunnen nemen, maar die ook een extra meerwaarde geven aan het interieur. De photobooth wordt al het ware een interactief onderdeel van het decor waar de gasten en het bruidspaar urenlang plezier aan kunnen beleven. Als kers op de taart worden de foto’s meteen uitgeprint en kan je de herinnering meteen op een toffe manier koesteren.

Ben jij ervan overtuigd dat een photobooth net die extra meerwaarde kan bieden om jouw dag onvergetelijk te maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of neem al eens een kijkje in ons aanbod. Tot snel!

De photobooth huren voor uw trouwfeest

Bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooth huren voor uw trouwfeest van België & Nederland. Dit voor een scherpe prijs. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Voor meer informatie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website