Een fotospiegel huren bij Selfieboothhuren.be

Wilt u een fotospiegel huren voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen de goedkoopste op de markt maar onze fotospiegels hebben ook een uitstekende kwaliteit, top service en flexibele levering. In de onderstaande pagina kan u wat meer informatie vinden over onze fotospiegels en prijzen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Fotospiegels van de beste kwaliteit

Bij Selfieboothhuren.be staat kwaliteit centraal. Bij het huren van een fotospiegel bij ons ontvangt u een fotospiegel van de hoogste kwaliteit. Onze fotospiegels zijn namelijk allemaal opgebouwd uit erg kwalitatieve materialen. Zo is deze namelijk opgebouwd uit een professionele DSLR camera om prachtige foto’s te nemen. Maar ook uit een krachtige geïntegreerde printer om uw foto’s snel en mooi af te drukken. Hieronder kan u alvast een overzicht vinden van onze fotospiegel.

Photobooth Huren
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste op de markt

Een 2de aspect waarom heel wal klanten voor Selfieboothhuren.be kiezen is onze erg scherpe prijs voor het huren van een fotospiegel. Momenteel zijn wij zelfs de goedkoopste van België & Nederland. En dit alles zonder in te boeten voor kwaliteit of service. Hieronder kan u onze 3 verschillende pakketten terugvinden. 

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Super service bij het huren van een fotospiegel

Als 3de punt vermelden wij erg graag onze super service. Bij ons is de klant altijd koning. Wij zijn 7 op 7 beschikbaar aan staan altijd paraat om onze klanten te helpen bij het huren van een fotospiegel. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren met al uw vragen.

Selfieboothhuren.be is de nummer 1 in het verhuren van photobooths

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste fotospiegel huren van België & Nederland. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze fotospiegels zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.