Onze templates

Photobooth te huur - Kies hier uw 5x15 template

Bij het huren van een photobooth kan u steeds kiezen voor een aangepaste template. Op die manier passen uw foto’s volledig in het thema. De strookjes van 5×15 zijn ontworpen voor verschillende gelegenheden zodat onze selfiebooth perfect past binnen het feest. Indien u echter kiest voor het Gold pakket kan u een volledig gepersonaliseerde template aanvragen. Op zoek naar een photobooth te huur met foto’s die in lijn liggen met uw thema? Kies dan bij Selfieboothhuren.be uw favoriete template. Dit zijn slechts enkele van onze templates, wij beschikken over nog heel wat andere templates. Contacteer ons hiervoor gerust.

Kies hier uw 10x15 template

Onze photobooth is te huur voor allerlei soorten evenementen. Kwaliteit staat bij ons centraal en we werken met professioneel materiaal. Zo kan onze volledig uitgeruste en ge├»ntegreerde printer de foto’s in verschillende formaten printen. De templates zijn daarbij ook volledig compatibel met de verschillende formaten. Wilt u de foto’s op uw evenement laten aansluiten bij het thema? Kies dan eenvoudig uw favoriete template en contacteer ons voor verdere informatie.

Kies hier uw 5x10 template

Uw favoriete template gevonden? Neem eenvoudig contact op met ons via onze chat of onze contactpagina. U kan er ook voor kiezen ons een bericht te sturen of bijvoorbeeld zelfs via onze Facebookpagina. Aarzel niet, contacteer ons gerust want wij staan altijd klaar om u te helpen.