Een photobooth huren bij Selfieboothhuren.be

Het huren van een photobooth en het vinden van de beste leverancier is soms niet gemakkelijk. Aangezien voor ons kwaliteit erg belangrijk is en wij altijd onze klanten tevreden willen maken proberen wij altijd het verschil te maken. Hieronder leggen wij kort even uit wat onze belangrijkste voordelen zijn en waarom jullie voor Selfieboothhuren.be zouden moeten kiezen.

Photobooths van de beste kwaliteit

Het eerste en uiteraard essentiële is de kwaliteit van onze photobooths. Deze zijn namelijk allemaal van erg hoge kwaliteit en zijn opgebouwd uit de beste materialen. Zo bestaat onze photobooth bijvoorbeeld uit een een professionele DSLR camera om altijd prachtige foto’s te nemen. Daarnaast is onze photobooth ook uitgerust van een geïntegreerde fotoprinter met een gleufje aan de zijkant van het toestel. Verder is onze photobooth ook voorzien van een erg groot touchscreen met daarvoor een spiegel in verwerkt, Led verlichting, studio verlichting en een rode loper & paaltjes. Hieronder kan u een voorbeeld zijn van wat u krijgt indien u kiest om bij onze een photobooth te huren.  

Magic Mirror

De Magic Mirror photobooth is een prachtige photobooth dat een eyecatcher is op uw evenement. Deze komt met vele accessoires zoals een rode loper en paaltjes en wordt volledig geïnstalleerd en terug opgehaald.

Fotopaal

De Fotopaal is een photobooth van hoge kwaliteit die beschikt over alle benodigdheden in een compact formaat. Hierdoor kan deze opgestuurd worden en in enkel seconden door u geïnstalleerd worden.

Magic Mirror

Photobooth Huren

De goedkoopste photobooth huren

Daarnaast vinden wij niet alleen kwaliteit belangrijk maar streven wij er ook naar om het huren van een photobooth betaalbaar te maken voor iedereen en voor alle evenement. Wij bieden daarom momenteel de goekdoopste prijs aan voor een photobooth te huren en zijn ook erg transparant in onze prijs. Onze prijzen zijn ook alles inclusief en er kan enkel een kleine kost bijkomen indien de locatie ver van ons ligt.

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw photobooth

Als 3de punt kaarten wij graag aan dat wij bij Selfieboothhuren.be ook erg flexibel zijn in de levering en de ophaling van de photobooth die u bij ons huurt. Vele leveranciers stellen het toestel slechts beschikbaar voor enkele uren bij ons is dat niet het geval. BIJ het huren van een photobooth bij ons krijgt u de keuze of u de photobooth begeleid on onbegeleid wenst. Bij het onbegeleide pakket heeft u de photobooth tot maar liefst 12u beschikbaar.

Photobooths met gratis levering

Super service bij het huren van een photobooth

Als laatste vermelden wij graag dat onze service bij het huren van een photobooth ook uitmuntend is. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en zijn altijd beschikbaar en geen enkele vraag is ons teveel. U kan, ons altijd bereiken via verschillende contactmogelijkheden.

Fotopaal

Photobooth verhuur van uitmuntende kwaliteit

Fotozuil
Fotozuil verhuur pakket bronze
Fotozuil verhuur pakket silver
Fotozuil verhuur pakket gold

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooths huren van België & Nederland. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.