Over ons

Selfiebooth huren - Onze missie

Selfieboothhuren.be is ontstaan vanuit de noodzaak om professionele photobooths beschikbaar te maken voor iedereen aan een maatschappelijke prijs. Dit zonder in te boeten voor kwaliteit of service wanneer u een selfiebooth gaat huren.

De kwaliteit en service om een selfiebooth te huren staan bij ons centraal. We streven ernaar een fantastische beleving neer te zetten met bijhorende en vooral kwalitatieve herinneringen. U kan ervoor kiezen de foto’s meteen te laten afdrukken op kwalitatief fotopapier of deze digitaal te ontvangen.

De Magic Mirror Photobooth is als het ware een spiegel die uw favoriete foto’s afdrukt met eventueel een toffe filter of effect. De ultieme ervaring van het huren van een selfiebooth is voor iedereen om de foto’s vast te leggen op uw onvergetelijk feest. Jarenlang zullen u en uw gasten hieraan plezier kunnen beleven.

De Fotopaal is een prachtige maar compacte photobooth die zeer eenvoudig in gebruik en installatie is. Hierdoor kunnen deze in enkele seconden zelf geïnstalleerd worden waardoor we deze kunnen aanbieden voor een echte stuntprijs.

Mochten er vragen zijn, contacteer ons dan gerust via onze website of stuur ons een bericht via Facebook.

Over onze photobooth | Selfiebooth