Fotospiegel of photobooth huren, waarom?

Heb je wel al eens gedacht aan een photobooth of fotospiegel voor op jouw trouwdag, maar ben je nog niet 100% overtuigd of het iets voor jou is? We geven je alvast enkele goede redenen waarom een photobooth of fotospiegel jouw bruiloft helemaal af kan maken.

Een fotospiegel of photobooth = een beetje nostalgie

Met een photobooth ga je als het ware een stukje terug in de tijd. Ondanks dat photobooths tegenwoordig razend populair zijn, doet het ons terugdenken aan de jaren zonder camera of smartphone. Waar vroeger de foto’s analoog werden geprint, krijg je nu ook meteen je old school prints van de photobooth. Zalig toch zo’n beetje nostalgie?

Goedkope photobooths tegen een scherpe prijs

Meteen een sfeermaker op het feest

De ultieme ijsbreker op het avondfeest. Bij het binnenkomen van de zaal, krijg je meteen de kans een foto te maken. Zowel alleen, in koppeltjes of met de volledige vriendenbede kunnen foto’s getrokken worden. Samen met vrienden en familie kan je de gekste foto’s maken en de nieuwste effecten uitproberen. En geef toe, hoe later op de avond, hoe grappiger de foto’s. 😊 We steken er ons hand voor in het vuur, aan een photobooth beleef je urenlang plezier. 

De ultieme herinnering

Na urenlang fotoplezier is het feest nog niet gedaan want de herinnering krijg je meteen in de hand. Elke foto die je neemt, wordt direct uitgeprint op een leuke template. Op die manier neem je de meest geweldige foto’s mee naar huis. Je gasten zullen steeds terugdenken aan jouw fantastische trouw wanneer ze de foto’s op hun frigo zien. Tot slot ontvang je ook alle foto’s digitaal. Zo kan je als bruidspaar achteraf nog eens alle foto’s bekijken en er eventueel nog een toffe foto-album van maken.

De beste photobooths / Selfiebooths en Fotospiegels van het type Magic Mirror

Een persoonlijke touch

Het leuke aan de foto’s van de fotospiegel of photobooth is dat ze volledig personaliseerbaar zijn. Je kiest een template die past bij je bruiloft, laat er een tekstje opzetten en eventueel een persoonlijke boodschap van je gasten. Op die manier krijg je unieke en gepersonaliseerde foto’s waar iedereen blij van wordt.

Spontane foto's

Naast de prachtig geposeerde foto’s van de fotograaf, kan iedereen volledig zichzelf zijn voor de fotospiegel of photobooth. Sommige mensen kijken niet graag in de lens of voelen zich minder op hun gemak in de aanwezigheid van een fotograaf.

Waar de fotograaf geweldige foto’s trekt die je meteen zou willen inkaderen, ontvang je de gekste foto’s van de photobooth. Je gasten nemen verschillende poses aan, proberen verschillende attributen uit en laten zich helemaal gaan met de effecten. De leukste maar zeker ook de meest spontane foto’s komen hieruit voort.

Klaar om je feest onvergetelijk te maken? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op!

Fotospiegel huren bij Selfieboothhuren.be

Bij Selfieboothhuren.be kan u de beste fotospiegel huren van België & Nederland. Dit voor een scherpe prijs. Onze fotospiegels zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Voor meer informatie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website