De type fotobooth & photobooths

In dit artikel leggen wij graag in detail aan jullie uit wat de meest voorkomende type photobooths zijn die beschikbaar zijn op de markt. Afhankelijk van jullie budget, thema en voorkeuren kan het namelijk zijn dat een specifiek type fotobooth jullie voorkeur kan hebben.

Magic Mirror Photobooth

Het eerste type dat we graag wat verder toelichten is de Magic Mirror Photobooth ook wel vaak de Fotospiegel genoemd. Dit is het type fotobooth dat wij bij Selfieboothhuren.be aanbieden. Dit aangezien deze fotobooth nog relatief betaalbaar is maar toch een prachtige ervaring met zich mee brengt. Deze photobooth heeft namelijk ongeveer dezelfde grootte als van een gemiddelde persoon. Hierdoor is deze vaak en zoals bij ons uitgerust van professionele materialen zoals een erg groot touchscreen met daarvoor een spiegel zodat men altijd zichzelf ook ziet. Maar ook een professionele DSLR camera, studioverlichting en een geïntegreerde fotoprinter. Huidig zijn wij één van DE GOEDKOOPSTE leveranciers in België & Nederland van deze type photobooths.

De beste photobooths / Selfiebooths en Fotospiegels van het type Magic Mirror

Fotohokje

Een 2de type fotobooth is het zogenaamde fotohokje. Dit zijn de klassieke photobooths dat we allemaal wel kennen vanuit ons dagelijks leven en dat we hoogst waarschijnlijk wel al allemaal eens gebruikt hebben om bijvoorbeeld pasfoto’s te nemen. Men kan deze in principe ook inhuren bij sommige leveranciers maar deze fotobooths zijn vaak vanwege hun vormfactor al ietsje duurder. Deze zorgen vaak ook voor net wat minder enthousiasme aangezien men moet gaan neerzitten.

Fotobooth huren aan de beste prijs

Selfiebox Photobooth & Cirkel Photobooth

Het volgende type fotobooth dat vaak terugkomt vanwege zijn compactheid en hierdoor ook iets lagere prijs zijn de Selfiebox Photobooth en de Cirkel Photobooth. Bij deze type photbooths gaat het vaak om een kleine behuizing die gemonteerd is op een paal of 3-pekel. De compacte vormfactor van dit type toestel heeft wel als nadeel dat hier vaak wat minder kwalitatief volle materialen worden gebruikt. Vaak zijn deze bijvoorbeeld niet uitgerust van studioverlichting en sommigen maken zelf gewoon gebruik van en Ipad. Hierdoor is de camera kwaliteit dan ook erg beperkt. Dit type photobooth verhuren wij dus ook zelf niet aangezien voor ons kwaliteit bovenop staat. Wel raden wij deze photobooth wel aan voor mensen die opzoek zijn naar iets heel goedkoop en hier wel wat kwaliteit willen voor inboeten.

De verschillende types fotobooth

Kiosk Photobooth

Het volgende type photobooth die we graag eens verder toelichten is de Kiosk Photobooth. Deze fotobooth kan op één of andere manier wel wat vergeleken worden met de eenvoudigere versie van het fotohokje. Het gaat hier om een opgeblazen kleine ruimte waarin dan een photobooth geplaatst wordt. Vaak is het type photobooth dat hierin geplaatst wordt een Selfiebox Photobooth of een Cirkel Photobooth vanwege de toch wat beperkte plaats in deze ruimte.

De beste photobooths & fotospiegels voor trouwfeesten

Volkswagen Photobooth & Caravan Photobooth

De laatste type fotobooth die we graag nog even kort bespreken is de Volkswagen Photobooth en de Caravan Photobooth. Beide zijn erg gelijkaardig aan elkaar maar worden uiteraard wel van elkaar onderscheiden. Deze type photobooths erg tof voor grotere feesten die zich afspelen buiten waarbij er genoeg ruimte is voor deze te plaatsen. Vanwege hun toch wel erg grote vormfactor is de prijs voor deze type photobooth wel vaak erg hoog en daarom pas te verantwoorden voor de grotere evenementen.

Goedkope fotobooth

Mochten er nog vragen zijn of dit artikel heeft jullie overtuigd om te kiezen voor een Magic Mirror photbooth dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres voor de beste prijs / kwaliteit. Contacteer ons dan zeker en vast en neem gerust nog een verder kijkje op onze website.

Fotobooth huren bij Selfieboothhuren.be

Bij Selfieboothhuren.be kan u de beste fotobooths huren van België & Nederland. Dit voor een scherpe prijs. Onze fotobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Voor meer informatie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold