Een photobooth huren, aandachtspunten

Het huren van een photobooth en het vinden van de beste leverancier is soms niet gemakkelijk. Aangezien voor ons kwaliteit erg belangrijk is en wij altijd onze klanten tevreden willen maken proberen wij altijd het verschil te maken. Daarom leggen we in dit artikel graag kort uit waar je moet op letten bij het huren van een photobooth.

Onbeperkte prints

Het eerste dat we graag aankaarten in dit artikel is dat heel wat leveranciers vaak op hun website vermelden dat hun aanbod een “onbeperkt” aantal prints bevat. Dit klinkt aantrekkelijk maar is vaak niet 100% correct. Indien men namelijk niet bij het toestel blijft kan men het papier/inkt namelijk ook niet vervangen. Het type van onze professionele printers kan tot 700 foto’s of 1400 strookjes afdrukken, dit is huidig de printer met de grootste capaciteit op de markt. Het klopt wel dat dit zo goed als nooit opgeraakt tenzij voor evenementen met meer dan 500 à 700 aanwezigen maar toch vermelden wij dit liever in tegenstelling tot sommige andere leveranciers.

Prijs alles inclusief?

Is de prijs wel degelijk alles inclusief? Heel wat leveranciers vermelden op hun website namelijk een aantrekkelijke prijs die niet overeenkomt met de prijs die u uiteindelijk zal moeten betalen. Vaak komt er nog een grote kost bij voor het transport of komt er een kost bij voor een rode loper of paaltjes erbij te krijgen en noem zo maar op.

Photobooths met gratis levering

De huurperiode

Wat is de huurperiode van de photobooth? Onze huurperiode is namelijk standaard al 12u indien onbegeleid en 4u indien begeleid en zelf hier zijn wij er flexibel in. Let bij het huren van een photobooth ook hier goed op want sommige leveranciers vragen vaak nog extra kosten voor een normale of iets langere huurperiode.

Kwaliteit

Een 4de en laatste punt waarop u moet letten bij het huren van een photobooth zijn de materialen die gebruikt worden binnen de photobooth. Met name is er een professionele DSLR camera aanwezig in het toestel of niet, is er studioverlichting aanwezig in de photobooth of niet, is de photobooth uitgerust van een professionele fotoprinter of eerder een hobby printer.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren en overloop deze vragen zeker. Indien u van plan bent binnenkort een photobooth te huren en neem ook zeker een een kijkje naar onze reviews op onze homepagina.

Photobooth huren bij Selfieboothhuren.be

Bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooths bestellen van België & Nederland. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze photobooths, selfiebooths & fotospiegels zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Hieronder kan u onze prijzen terugvinden en voor meer informatie neem zeker een verder kijkje op onze website. 

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold