Wat met huwelijken tijdens Corona ?

De coronacrisis blijft spijtig genoeg aanslepen en het lijkt er op dat deze wel nog even in het land zal zijn. Dit zorgt voor heel wat onduidelijkheid in de trouwsector. Deze sector is één van de sectoren die momenteel erg hard geraakt wordt door de coronacrisis. Heel wat huwelijksondernemers net zoals wij vragen daarom dringend om duidelijkheid van de overheid. Wanneer zullen trouwfeesten terug kunnen doorgaan en worden trouwfeesten dan gelimiteerd of hoe moeten we dit zien?

Duidelijkheid van de overheid is op komst

Er is onlangs nieuws gepubliceerd dat er binnenkort meer duidelijkheid zou komen vanuit de overheid met betrekking tot de huwelijkssector. Dit nieuws dat hopelijk gepubliceerd zal worden in de vorm van nieuwe richtlijnen zou binnen hier en één week vanuit de overheid gepubliceerd worden. Wij denken daarom dat het voor de mensen die momenteel aan het twijfelen zijn om hun huwelijk van datum te verplaatsen een goed idee is om nog even te wachten om een beslissing te nemen. Wij houden al onze klanten op de hoogte van zodra een meer nieuws is hier omtrent.

Een photobooth huren in tijden van Corona

Ook tijdens de coronacrisis blijven wij beschikbaar

Ondanks de coronacrisis blijven wij uiteraard nog altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en uw verder te helpen naar de zoektocht van uw ideale photobooth. Wij doen er nog steeds alles aan om onze klanten tevreden te houden en hen een super ervaring te geven. Bij ons kan u nog steeds de beste photobooths huren van België & Nederland. Dit voor een scherpe prijs. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Contacteer ons gerust via onze contactpaginaFacebookpagina of zelf via WhatsApp. Voor meer informatie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website