Vanaf nu verhuren we ook fotopalen

Ondanks de huidige pandemie krijgen wij van veel van onze klanten de vraag of we ook geen andere photobooths verhuren dan de Magic Mirror. Wij zijn dan ook erg verheugd om jullie aan te kondigen dat wij vanaf nu ook fotopalen aanbieden binnen ons assortiment. Op die manier kunnen wij aan alle noden van onze klanten voldoen. In de onderstaande afbeelding kan u een voorbeeld zien van hoe deze fotopaal er uitziet.

Fotozuil

Kwaliteit

Zoals altijd is het voor ons een prioriteit om kwaliteit aan te bieden in combinatie met eenvoud. Deze type photobooth is daarom uitgerust met de hoogste kwaliteit materialen en apparaten zoals een Canon DSLR camera, ingebouwde studioflitser, eenvoudig te gebruiken touchscherm, hoge kwaliteit ingebouwde printer die in enkele seconden uw foto afdrukt en dit alles in een robuuste behuizing met een sterke houder. 

Eenvoudig in gebruik

Om deze photobooth aan een ongewone scherpe prijs te kunnen aanbieden hebben we ervoor gekozen om deze photobooth zodanig te ontwerpen dat deze door de klant zelf geïnstalleerd kan worden. U zal enkele dagen voor uw evenement de photobooth ontvangen in een doos. Het enigste dat u dan moet doen is de behuizing op het statief plaatsen en deze in de stekker plaatser. En klaar is kees.  

De goedkoopste

U kan deze photobooth huren aan indrukkwekende lage prijzen zonder in te boeten voor kwaliteit of service. Deze photobooth kan gehuurd worden vanaf €250 en afhankelijk van de opties kan dit maximaal oplopen tot €325. Hieronder kan u een exact overzicht vinden van de prijzen. 

Fotozuil verhuur pakket bronze
Fotozuil verhuur pakket silver
Fotozuil verhuur pakket gold