Selfieboothhuren in t' Kuipke in Gent

Het huren van een photobooth is een echte meerwaarde voor ieder evenement. Het zorgt namelijk voor prachtige en spontane herinneringen voor zowel de gasten als de organistoren van het evenement. En dat wisten ook de organisatoren van de REM 2023 (Rotaract European Meeting) dat dit jaar doorging in Gent.

Op zaterdag 28 januari organiseerde ze het galadiner gevolgd door een spetterend dansfeest met niemand minder dan DJ Tim Grand om te feestin tot in de vroege uurtjes in het prachtige en iconische Kuipke dat uiteraard bekend staat om zijn spannende 5-daagse. Hiervoor heeft men gekozen om onze Magic Mirror in te huren dat een zeer mooie locatie toegekend kreeg in de zaal zodat niemand deze kon missen.

Men vertelde ons achteraf dat de photobooth een echt succes was en een echte meerwaarde was voor hun evenement. Bent u ook nog opzoek naar een kwalitatieve photobooth voor op uw trouw, teambuilding, verjaardsfeestje, bal etc… twijwel dan niet en contacteer ons vrijblijvend.

Doordat onze photobooths uitgerust zijn van kwalitatieve materialen zoals een DSLR camera, professionele printer en een studioflits zorgt dit voor prachtige foto’s en herinneringen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jullie gehuurde photobooth ruim op tijd geleverd wordt voor het evenement start en halen we deze na het evenement terug op zodat jullie ten volle kunnen genieten van de photobooth zonder tijdslimiet. Daarnaast ontwierpen wij ook een aangepast template dat volledig binnen het thema van hun galadiner paste.

Hieronder kunnen jullie alvast enkele toffe sfeerfoto’s vinden van onze magic Mirror in het prachtige Kuipke.