Selfieboothhuren aanwezig op Alumnidag van UGENT

Op 26 maart 2023 organiseerde de UGent voor het eerst een Alumnidag voor alle oud-studenten van de UGent en dit op verschillende locaties in Gent. De universiteit had voor hen en hun kroost allerlei leuke activiteiten bedacht om hen zo terug te voeren in de tijd. Zo kon men bijvoorbeeld spaghetti gaan eten in het befaamde studentenrestaurant. Op die manier zet de universiteit in op een blijvende relatie met de oud studenten net zoals men al langer in Amerika doet.

Eén van de locaties waarop de Alumnidag onderandere doorging was de oude veeartspraktijk die al leegstaat sinds de jaren 90. Een andere locatie was bijvoorbeeld de bekende UFO in Gent en de faculteit wetenschappen waar het er een stuk levendiger aantoe ging dan in de oude veeartspraktijk.

Om de oud-studenten van een onvergetelijke herinnering te voorzien heeft Selfieboothhuren 2 verschillende photobooths voorzien en dit op 2 verschillende locaties. Op die manier kregen alle oud-studenten een prachtige herinnering mee naar huis. De fotostrookjes waren volledig op maat ontworpen met het logo en andere aspecten. Daarnaast kon men d.m.v. een QR code te scannen op de photobooth onmiddellijk hun foto digitaal ontvangen. 

Wij waren alvast zeer tevreden om deel te hebben uitgemaakt van de allereerste Alumnidag van de UGent. Indien uzelf nog opzoek bent naar een photobooth voor een evenement die u binnenkort organiseert, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Selfieboothhuren aanwezig op Alumnidag UGENT