Onze Magic Mirror photobooth in combinatie met een prachtige backdrop

Bij selfieboothhuren bieden wij verschillende type photobooths aan, dit van een Fotopaal tot een Magic Mirror. Om de ervaring van onze photobooths zo compleet mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat onze photobooth uitgerust zijn van alle meest kwalitatieve materialen gaande van de printer tot de DSLR camera.

Daarnaast komt onze Magic Mirror ook standaard met een rode loper en paaltjes en zullen we bij het Gold pakket een op maat gemaakt ontwerp maken voor de template/fotostrookjes. Op die manier past de photobooth volledig in het thema van jullie evenement, dit kan gaan van een trouwfeest tot een beurs etc…

Een andere en extra manier om de photobooth ervaring nog verder af te werken is door middel van het plaatsen van een backdrop. Dit zorgt ervoor dat de achtergrond van de foto’s nog meer afgewerkt zijn. Onlangs leverden wij bijvoorbeeld een photobooth waarbij het thema draaide rond de jungle en planten. Hiervoor was er een prachtige backdrop voorzien die dan ook perfect binnen het thema past, zie foto’s hieronder. 

Zonder een backdrop plaatsen wij de photobooth altijd zo goed mogelijk zodat deze gericht is naar bijvoorbeeld een effen achtergrond, waardoor de foto’s ook zonder backdrop zeker en vast mooi uitdraaien. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen of heeft u eventueel interesse in het huren van een photobooth? Twijfel dan zeker niet en neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen jullie graag verder.