2023 Wedding Trends

Ga je trouwen in 2023 en wil je de laatste trouwtrends weten? Nou, het lijkt erop dat de trouwindustrie vol spannende nieuwe trends en ideeën zit in 2023. Van milieuvriendelijke bruiloften tot intieme bruiloften, hier is een blik op de top huwelijkstrends die je kunt verwachten in 2023.

  • Milieuvriendelijke bruiloften

Het milieu is de laatste jaren een steeds belangrijker onderwerp geworden, en bruiloften zijn niet immuun voor de trend. In 2023 kiezen steeds meer koppels voor milieuvriendelijke bruiloften met duurzame decoraties, biologisch eten en energiezuinige verlichting.

  • Gepersonaliseerde bruiloften

Voorbij zijn de dagen van cookie-cutter bruiloften. In 2023 kiezen koppels voor een meer persoonlijke benadering van hun huwelijk. Van op maat gemaakte uitnodigingen tot unieke bloemstukken, koppels vinden manieren om hun trouwdag echt hun eigen dag te maken.

  • Huwelijkservaringen

In plaats van zich te concentreren op de trouwdag zelf, verschuiven koppels in 2023 hun aandacht naar de hele trouwervaring. Dit omvat het creëren van unieke ervaringen voor hun gasten en het organiseren van activiteiten zoals trivia of speurtochten.

  • Intieme bruiloften

Intieme bruiloften worden steeds populairder bij koppels die de focus op zichzelf en hun relatie willen houden. Deze bruiloften zijn vaak kleine en intieme bijeenkomsten met slechts enkele naaste familieleden en vrienden.

  • Onconventionele locaties

In plaats van op een traditionele locatie te trouwen, zoeken koppels in 2023 meer onconventionele locaties. Dit kan variëren van achtertuinen tot schuren tot stranden.

  • Foodtrucks

Food trucks zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en ze worden een steeds populairdere keuze voor bruiloften in 2023. Food trucks bieden koppels de kans om hun gasten een meer unieke en leuke eetervaring te bieden.

Zoals je ziet, zal de trouwbranche in 2023 bol staan van spannende nieuwe trends. Mocht je nu nog opzoek zijn naar een photobooth voor uw trouw in 2023, neem dan zeker verder een kijkje op onze website naar ons aanbod. Veel geluk met plannen!

2023 Wedding Trends