Een digitale photobooth huren bij Selfieboothhuren.be

Een digitale photobooth huren tegen een scherpe prijs met een goeie service is niet altijd eenvoudig. Wij bij Selfieboothhuren.be zijn echter de nummer 1 in het verhuren van digitale photobooths tegen een scherpe prijs met top service. Bij ons moet u geen schrik hebben van hoge kosten over kosten achteraf. Alles is bij ons inbegrepen waardoor u geen verassingen hebt achteraf. Hieronder kan u de sterkste punten vinden van Selfieboothhuren.be .

Digitale photobooth van de beste kwaliteit

Onze digitale photobooth die u kan huren is van uitmuntende kwaliteit en levert dan ook een uitstekende ervaring voor al uw evenementen. Onze digitale photobooths zijn volledig uitgerust met professionele materialen en hebben hierdoor nooit problemen. De professionele materialen waaruit onze digitale photobooth is uitgerust zijn bijvoorbeeld een professionele DSLR camera. Maar ook een erg groot touchscreen van 55 inch, een geïntegreerde professionele fotoprinter, LED verlichting, studieverlichting. Daarnaast komt onze digitale photobooth ook altijd met een rode loper en erg mooie paaltjes om het geheel nog mooier te maken. Hieronder kan u een mooi overzicht vinden van hoe onze photobooths zijn opgebouwd.

Photobooth Huren
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste

Naast een goeie kwaliteit zijn onze prijzen ook erg scherp. Wij zijn momenteel zelfs de goedkoopste op te markt wat betreft het huren van een digitale photobooth. Onze prijzen zijn alles inclusief en bij ons zijn er dan ook geen onaangename verassingen achteraf. Al onze prijzen zijn bijvoorbeeld inclusief een rode loper en paaltjes. Hieronder kan u een overzicht vinden van onze specifieke pakketten. 

Photobooth verhuur | pakket bronze
Photobooth verhuur | Pakket silver
Photobooth verhuur | Pakket gold

Flexibele levering van uw digitale photobooth

Een 3de punt waar wij bij Selfieboothhuren.be erg sterk in zijn is onze flexibele levering naar uw gewenste locatie. Bij ons moet u in tegenstelling tot vele anderen zelf niet extra betalen voor ieder extra uur dat u de digitale photobooth gebruikt. Wij zijn flexibel met de huurperiode en met de levering en leveren uw digitale photobooth tot op de dansvloer van uw evenement. 

Photobooths met gratis levering

Super service bij het huren van een digitale photobooth

Daarnaast is onze service ook uitmuntend en zijn wij altijd beschikbaar voor onze klanten voor al hun vragen. Wij zijn 7 op 7 beschikbaar en staan altijd paraat voor al uw vragen over het huren van uw digitale photobooth voor uw evenement.

Conclusie, bij ons kan u de beste digitale photobooths huren tegen een erg scherpe prijs zonder in te boeten in kwaliteit en service. Wij zijn dan ook de nummer 1 als het gaat om het huren van een digitale photobooth. Contacteer ons gerust via onze contactpagina, Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website.