Photobooth huren in Lichtervelde

Wenst u een photobooth te huren in Lichtervelde? Dan bent u bij Selfieboothhuren.be aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk photobooths in Lichtervelde aan een erg scherpe prijs en met een top kwaliteit. Wij hebben in de laatste jaren heel wat ervaring opgedaan en onderscheiden ons in de photobooth markt door onze sterkte combinatie van prijs & kwaliteit. 

De #1 photobooth van Lichtervelde

Het eerste dat wij als leider in het verhuren van photobooths erg belangrijk vinden is de kwaliteit van onze photobooths, en dat is ook waar we voor bekend staan o.a. in Lichtervelde. Indien u kiest om bij Selfieboothhuren.be een photobooth te huren voor de regio Lichtervelde dan kan u gerust zijn dat u een photobooth krijgt van erg hoge kwaliteit. Al onze photobooths zijn namelijk uitgerust van top materialen zoals een professionele DSLR camera voor foto’s van top kwaliteit. Maar bijvoorbeeld ook van een super geïntegreerde fotoprinter en zo verder. Hieronder kan u de opbouw vinden van onze photobooths.

Photobooth Huren Lichtervelde
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste photobooth van Lichtervelde

Daarnaast is niet enkel kwaliteit voor ons belangrijk maar ook een scherpe prijs. Wij verhuren onze photobooths namelijk aan de scherpste prijs momenteel in Lichtervelde en dit zonder in te boeten voor kwaliteit. Hieronder kan u onze prijzen terugvinden. Bij ons zijn prijzen ook alles inclusief en u krijgt altijd een mooie rode loper en paaltjes erbij. Dit maakt uw photobooth ervaring volledig af.

Photobooth verhuur pakket bronze Lichtervelde
Photobooth verhuur Pakket silver Lichtervelde
Photobooth verhuur Pakket gold Lichtervelde

Flexibele levering van uw photobooth

Als laatste kaarten wij ook nog eens graag aan dat wij ook erg flexibel zijn in onze leveringen van uw photobooth in Lichtervelde. Wij passen ons graag aan naar uw schema en zijn ook erg flexibel in de periode van het huren. Bij ons moet u niet bijbetalen indien u de photobooth een uurtje langer zou nodig hebben.

Photobooth Fotospiegels tegen een goedkope prijs Lichtervelde

Wat zeggen onze klanten in Lichtervelde

Lotte, Lichtervelde
Wij huurder onlangs een photobooth bij Selfieboothhuren.be en dit was een top ervaring! Super service.
Gerda, Lichtervelde
Bedankt voor de samenwerking.
Rosa, Lichtervelde
Zeer goede service en kwalitatieve producten met mooie photobooths en met een zeer sterke prijs. Nogmaals bedankt.
Carla, Lichtervelde
Zeer mooie en interactieve photobooth! Wij zijn erg tevreden.

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooth huren van Lichtervelde. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via het contactformulier hieronder of via onze Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website. 

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan voor uw photobooth