Photobooth huren in Ingelmunster

Wenst u een photobooth te huren in Ingelmunster? Dan bent u bij Selfieboothhuren.be aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk photobooths in Ingelmunster aan een erg scherpe prijs en met een top kwaliteit. Wij hebben in de laatste jaren heel wat ervaring opgedaan en onderscheiden ons in de photobooth markt door onze sterkte combinatie van prijs & kwaliteit. 

De #1 photobooth van Ingelmunster

Het eerste dat wij als leider in het verhuren van photobooths erg belangrijk vinden is de kwaliteit van onze photobooths, en dat is ook waar we voor bekend staan o.a. in Ingelmunster. Indien u kiest om bij Selfieboothhuren.be een photobooth te huren voor de regio Ingelmunster dan kan u gerust zijn dat u een photobooth krijgt van erg hoge kwaliteit. Al onze photobooths zijn namelijk uitgerust van top materialen zoals een professionele DSLR camera voor foto’s van top kwaliteit. Maar bijvoorbeeld ook van een super geïntegreerde fotoprinter en zo verder. Hieronder kan u de opbouw vinden van onze photobooths.

Photobooth Huren Ingelmunster
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste photobooth van Ingelmunster

Daarnaast is niet enkel kwaliteit voor ons belangrijk maar ook een scherpe prijs. Wij verhuren onze photobooths namelijk aan de scherpste prijs momenteel in Ingelmunster en dit zonder in te boeten voor kwaliteit. Hieronder kan u onze prijzen terugvinden. Bij ons zijn prijzen ook alles inclusief en u krijgt altijd een mooie rode loper en paaltjes erbij. Dit maakt uw photobooth ervaring volledig af.

Photobooth verhuur pakket bronze Ingelmunster
Photobooth verhuur Pakket silver Ingelmunster
Photobooth verhuur Pakket gold Ingelmunster

Flexibele levering van uw photobooth

Als laatste kaarten wij ook nog eens graag aan dat wij ook erg flexibel zijn in onze leveringen van uw photobooth in Ingelmunster. Wij passen ons graag aan naar uw schema en zijn ook erg flexibel in de periode van het huren. Bij ons moet u niet bijbetalen indien u de photobooth een uurtje langer zou nodig hebben.

Photobooth & Fotospiegels tegen een goedkope prijs Ingelmunster

Wat zeggen onze klanten in Ingelmunster

Maud, Ingelmunster
Wij huurden een photobooth voor ons bedrijfsfeest en waren erg tevreden met de service en kwaliteit. nogmaals bedankt.
Lynn, Ingelmunster
Zeer goed bedrijf voor het huren van een photobooth!
Isabella, Ingelmunster
Super ervaring! Zeer betrouwbaar en eerlijk. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg flexibel en snel in communicatie.
Norah, Ingelmunster
Zeer toffe photobooth en zeer eenvoudig in gebruik. Het was een geslaagde avond!

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooth huren van Ingelmunster. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via het contactformulier hieronder of via onze Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website. 

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan voor uw photobooth