Photobooth huren in De Panne

Wenst u een photobooth te huren in De Panne? Dan bent u bij Selfieboothhuren.be aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk photobooths in De Panne aan een erg scherpe prijs en met een top kwaliteit. Wij hebben in de laatste jaren heel wat ervaring opgedaan en onderscheiden ons in de photobooth markt door onze sterkte combinatie van prijs & kwaliteit. 

De #1 photobooth van De Panne

Het eerste dat wij als leider in het verhuren van photobooths erg belangrijk vinden is de kwaliteit van onze photobooths, en dat is ook waar we voor bekend staan o.a. in De Panne. Indien u kiest om bij Selfieboothhuren.be een photobooth te huren voor de regio De Panne dan kan u gerust zijn dat u een photobooth krijgt van erg hoge kwaliteit. Al onze photobooths zijn namelijk uitgerust van top materialen zoals een professionele DSLR camera voor foto’s van top kwaliteit. Maar bijvoorbeeld ook van een super geïntegreerde fotoprinter en zo verder. Hieronder kan u de opbouw vinden van onze photobooths.

Magic Mirror

De Magic Mirror photobooth is een prachtige photobooth dat een eyecatcher is op uw evenement. Deze komt met vele accessoires zoals een rode loper en paaltjes en wordt volledig geïnstalleerd en terug opgehaald.

Fotopaal

De Fotopaal is een photobooth van hoge kwaliteit die beschikt over alle benodigdheden in een compact formaat. Hierdoor kan deze opgestuurd worden en in enkel seconden door u geïnstalleerd worden.

Magic Mirror

Photobooth Huren De Panne
Studioverlichting
Geïntegreerde fotoprinter
Professionele DSLR Camera
55" Touchscreen
LED verlichting aangepast naar uw themakleur
Rode loper
Paaltjes

De goedkoopste photobooth van De Panne

Daarnaast is niet enkel kwaliteit voor ons belangrijk maar ook een scherpe prijs. Wij verhuren onze photobooths namelijk aan de scherpste prijs momenteel in De Panne en dit zonder in te boeten voor kwaliteit. Hieronder kan u onze prijzen terugvinden. Bij ons zijn prijzen ook alles inclusief en u krijgt altijd een mooie rode loper en paaltjes erbij. Dit maakt uw photobooth ervaring volledig af.

Photobooth verhuur pakket bronze De Panne
Photobooth verhuur Pakket silver De Panne
Photobooth verhuur Pakket gold De Panne

Flexibele levering van uw photobooth

Als laatste kaarten wij ook nog eens graag aan dat wij ook erg flexibel zijn in onze leveringen van uw photobooth in De Panne. Wij passen ons graag aan naar uw schema en zijn ook erg flexibel in de periode van het huren. Bij ons moet u niet bijbetalen indien u de photobooth een uurtje langer zou nodig hebben.

Photobooth & Fotospiegels tegen een goedkope prijs De Panne

Fotopaal

Photobooth verhuur van uitmuntende kwaliteit

Fotozuil
Fotozuil verhuur pakket bronze
Fotozuil verhuur pakket silver
Fotozuil verhuur pakket gold

Wat zeggen onze klanten in De Panne

Lynn, De Panne
Wij waren erg tevreden en onze gasten hebben genoten van de photobooth op ons trouwfeest. Zeker de moeite! Bedankt.
Sofie, De Panne
Wat een ervaring! Super tevreden!
Olivia, De Panne
Wij kozen voor een Magic Mirror photobooth van Selfieboothhuren.be en waren hier zeer blij mee. Alles top in orde.
Emily, De Panne
Zeer kwalitatieve photobooth en super service. Zeker aan te raden in De Panne.

Conclusie, bij Selfieboothhuren.be kan u de beste photobooth huren van De Panne. Dit voor een erg scherpe prijs met alles inclusief. Onze photobooths zijn van erg hoge kwaliteit en onze service is uitmuntend. Wij staan namelijk altijd klaar voor onze klanten. Contacteer ons gerust via het contactformulier hieronder of via onze Facebookpagina of zelf via WhatsApp. Neem zeker een verder kijkje op onze website. 

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan voor uw photobooth